06 53950880 info@nielsboeree.nl

Schilder Naarden

Wilt u graag uw woning voorzien van een nieuwe kleur? Zoekt u een schilder die ervoor zorgt dat uw buiten kozijnen weer stralen en tegen het wisselende weer in Nederland bestendig zijn? Wij, schilders- en afwerkingsbedrijf Niels Boeree, zijn uw schilder in Naarden. Zo verzor-gen wij het schilderwerk voor binnen en buiten.

Sinds 1999 een schilder in Naarden en omgeving

Niels Boeree heeft meer dan 18 jaar ervaring als schilder. Zo is het bedrijf gestart in Haarlem en sinds 2010 gelokaliseerd in Weesp. Ons bedrijf staat bekend om het nette werken, luiste-ren naar de klant en het meedenken met de klant. Wij zijn een divers team bestaande uit vas-te en freelance schilders, stukadoors, behangers en andere specialisten uit de branche. Dit betekent dat wij alle voorkomende schilderwerkzaamheden voor u uitvoeren in Naarden, zo-als:

– Binnenschilderwerk
– Buitenschilderwerk
– Behangen
– Sauswerk
– Houtrot reparaties
– Stucwerk

Bel de schilder in Naarden voor een afspraak

Als schilders- en afwerkingsbedrijf komen wij graag bij u langs om de ruimte te inspecteren en uw wensen te bespreken. Ook meten wij de maten op en geven wij een inschatting hoe-veel tijd de opdracht in beslag gaat nemen. Uiteraard ontvangt u na afloop een vrijblijvende offerte. Wij geven u de ruimte om hierover na te denken en te beslissen. Tijdens onze af-spraak vragen wij altijd om een indicatie wanneer u het schilderwerk wilt uitvoeren.

Na-zorg vinden wij belangrijk

Als alles akkoord en is de datum gezet, dan komen wij bij u langs om het schilderwerk uit te voeren. Wij gaan niet in de tussentijd pauzeren en aan het werk met een andere opdracht. Wij maken eerst de opdracht helemaal af, waardoor u niet in half werk blijft zitten. Ook staan wij erom bekend dat wij netjes te werk gaan en geen rommel bij u achter laten. Zo werkt onze schuurmachine met een geïntegreerde stofzuiger. Wanneer de klus klaar is en een aantal weken zijn verstreken nemen wij altijd contact op om te horen hoe het bevalt.

Schilder Naarden: Wij zijn uw specialist

Schilders- en afwerkingsbedrijf Niels Boeree helpt u op een grondige wijze met het verfraaien van uw woning. Als schilder in Naarden zorgen wij ervoor dat uw wand een lust is voor het oog. Zo geniet u weer jaren van uw kleurstijl in huis.

Wilt u graag een schilder inhuren die het ‘schildersgevoel’ in zijn vingers heeft? Stuur ons vandaag nog een mail om uw interesse kenbaar te maken.

<h3>Schilder Naarden</h3><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-naarden/">Schilder Naarden</a> <br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-bussum/">Schilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-hilversum/">Schilder Hilversum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-huizen/">Schilder Huizen</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-naarden/">Binnenschilder Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-bussum/">Binnenschilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiderberg/">Binnenschilder Muiderberg</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiden/">Binnenschilder Muiden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-naarden/">Sauswerk Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-bussum/">Sauswerk Bussum</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><small><strong>Schilder Naarden</strong> <em>Schilder Naarden</em> <u>Schilder Naarden</u></small><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Een afspraak maken? Vul het contact formulier hieronder in.

14 + 9 =