06 53950880 info@nielsboeree.nl

Schilder in Hilversum

Zoekt u een schilder die kennis en liefde heeft voor zijn vak? Wilt u graag uw kozijnen herstel-len en voorzien van vernieuwd bescherming? Wij, schilders- en afwerkingsbedrijf Niels Boe-ree zijn uw schilder in Hilversum. Wij werken netjes, luisteren naar uw wensen en beschikken over een grote dosis ervaring.

20 jaar ervaring als schilder in Hilversum

Onze oprichting heeft plaats gevonden in 1999. Echter kennen wij onze ervaring al van meerdere jaren daarvoor. Wij bestaan uit een team vaste en freelance schilders, stukadoors, behangers en timmermannen. Ieder van ons is een vakman en heeft ervaring en expertises in zijn eigen branche. Door ons diverse team beschikken wij over de mogelijkheid om u een totaal pakket aan te bieden. Zo voeren wij alle voorkomende schilderwerkzaamheden uit.

– Binnenschilderwerk
– Buitenschilderwerk
– Sausen van plafonds en wanden
– Behangen
– Houtrot reparaties

Wilt u een offerte op maat van de schilder in Hilversum

Wij komen graag bij u langs in Hilversum om de schilderwerkzaamheden te bekijken. Wij zijn een bedrijf dat naar uw wensen luistert en advies geeft in de mogelijkheden die wij u bieden. Tevens gaan wij de oppervlakte op meten, een datum afspreken wanneer u wilt dat de werk-zaamheden worden uitgevoerd en tot slot maken wij een offerte op. Deze offerte ontvangt u naar aanleiding van onze eerste afspraak, hierop vermelden wij de afgesproken datum. U bent vrij om dit te wijzigen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zetten wij de datum vast. Zo weet u zeker wanneer wij bij u aan het werk gaan en eventueel hoeveel dagen dit kost.

Schilder Hilversum: Wij zijn de alleskunner die u zoekt

Wij staan voor u klaar, van het schilderen van wanden, kozijnen, deuren of het aanbrengen van glasvezelbehang. Niets is voor ons onmogelijk. Met ons team mag u rekenen op vak-manschap. Wij werken netjes en zorgen dat wij alles aan het eind van de dag opruimen. Zo-dat u met een gerust hart in uw huis leeft.

Wilt u graag in Hilversum een schilder in huren? Stuur ons gerust vandaag nog een bericht voor het maken van een oriënterende afspraak.

<h3>Schilder Hilversum</h3><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-naarden/">Schilder Naarden</a> <br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-bussum/">Schilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-hilversum/">Schilder Hilversum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-huizen/">Schilder Huizen</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-naarden/">Binnenschilder Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-bussum/">Binnenschilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiderberg/">Binnenschilder Muiderberg</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiden/">Binnenschilder Muiden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-naarden/">Sauswerk Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-bussum/">Sauswerk Bussum</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><small><strong>Schilder Hilversum</strong> <em>Schilder Hilversum</em> <u>Schilder Hilversum</u></small><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Een afspraak maken? Vul het contact formulier hieronder in.

1 + 15 =