06 53950880 info@nielsboeree.nl

Sauswerk Naarden

Wilt u uw plafond opnieuw laten witten? Zoekt u een schilder die sauswerk verricht in Naar-den? Wij, schilders- en afwerkingsbedrijf Niels Boeree bieden u alle voorkomende schilder mogelijkheden aan. Zo combineren wij vaak het sausen met het schilderen van plinten, kozij-nen, deuren etc. Wij staan bekend om onze strakke hand en prettige wijze van communice-ren.

Oprichting in 1999

Wij kennen al meer dan 18 jaar ervaring in ons vak. Zo hebben wij eerst onze ervaring elders opgedaan voordat het bedrijf schilders- en afwerkingsbedrijf Niels Boeree is opgericht. Al on-ze expertises en ervaringen resulteren voor u in een strak gesauste wand of plafond, een ko-zijn met een nieuwe beschermlaag, houtrot reparaties etc. Ons team is heel divers en bestaat, zowel uit vaste als freelance schilders, stukadoors en behangers. Wij gebruiken nette materia-len, hoogwaardige verf van het bekende merk Sikkens en een schuurmachine met geïnte-greerde stofzuiger om uw huis stofvrij te houden.

Oriëntatie en offerte

Om een beeld te vormen van uw wensen, komen wij graag bij u langs. Zo hebben wij de mo-gelijkheid om de ruimte in ons op te nemen en de muren op te meten. Ook geven wij meteen aan hoeveel uur het sausen in beslag neemt. Zo bent u meteen op de hoogte van het tijdsbe-stek. Tevens willen wij graag alvast een datum afspreken wanneer jullie het sauswerk uit wil-len laten voeren. Al deze informatie leest u terug in de offerte die u van ons ontvangt. Zodra u akkoord bent met de offerte, heeft u de kans de datum eventueel nog te wijzigen.

Sauswerk in Naarden: Wij zijn uw schildersbedrijf

Schilders- en afwerkingsbedrijf Niels Boeree is attent voor zijn klanten. Zo komen wij nader-hand altijd nog bij u langs om te zien of het uitgevoerde werk nog steeds bevalt. Wij willen dat u optimaal geniet in uw woning.

Wilt u uw wanden laten sausen in Naarden? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail.

<h3>Sauswerk Naarden</h3><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-naarden/">Schilder Naarden</a> <br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-bussum/">Schilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-hilversum/">Schilder Hilversum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-huizen/">Schilder Huizen</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-naarden/">Binnenschilder Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-bussum/">Binnenschilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiderberg/">Binnenschilder Muiderberg</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiden/">Binnenschilder Muiden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-naarden/">Sauswerk Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-bussum/">Sauswerk Bussum</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><small><strong>Sauswerk Naarden</strong> <em>Sauswerk Naarden</em> <u>Sauswerk Naarden</u></small><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Een afspraak maken? Vul het contact formulier hieronder in.

9 + 12 =