06 53950880 info@nielsboeree.nl

Sauswerk Bussum

Wilt u graag uw wanden of plafonds opnieuw laten sausen? Zoekt u een sauswerk specialist in Bussum? Bel ons, schilders- en afwerkingsbedrijf Niels Boeree voor al uw schilderwerk-zaamheden. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit verf en vinden het belangrijk om u te voorzien in al uw wensen.

Jaren ervaring in het vak

Sinds onze oprichting kennen wij al meer dan 18 jaar ervaring. Wij bestaan uit een divers team van vaste en freelance schilders, stukadoors, behangers en andere professionals in hun vakgebied. Wij werken verzorgd en luisteren naar uw wensen. Deze combinatie resulteert in subliem werk. Zo staan wij bekend om onze strakke hand en hebben wij creativiteit in de vin-gers. Het sauswerk combineren wij vaak met het schilderen van plinten, kozijnen of deuren. Maar u bent voor alle andere voorkomende schilderwerkzaamheden bij ons aan het juiste adres.

– Houtrot reparaties
– Schilderwerk binnenshuis
– Schilderwerk buitenshuis
– Behangen
– Stucen

Onze aanpak

Om u te voorzien van een offerte die volledig op maat is, komen wij graag bij u langs. Zo zijn wij in staat om de oppervlakte te bekijken en te meten. Tevens vinden het belangrijk om uw wensen in kaart te brengen, zodat wij de mogelijkheid hebben om deze na te leven. Naar aan-leiding van ons gesprek formuleren wij een offerte. Op de offerte geven wij meteen de kort gesloten datum weer, wanneer wij het sauswerk dienen uit te voeren. Zodra u akkoord bent komen wij bij u langs om de opdracht uit te voeren. Tijdens de opdracht werken wij met nette materialen en een schuurmachine met geïntegreerde stofzuiger, zo blijft uw huis stofvrij.

Sauswerk in Bussum: Wij zijn uw vakman

Wij denken met onze klanten mee en zorgen ervoor dat u weer optimaal geniet van uw wo-ning. Zo komen wij naderhand nogmaals bij u langs om te zien of het u nog steeds bevalt. Wij wensen niet dat er een verkeerde keuze is gemaakt en u in de loop van de tijd niet blij bent met het resultaat. Deze na-zorg die wij uitvoeren is uniek in zijn soort.

Wilt u graag uw wanden van nieuw sauswerk laten voorzien in Bussum? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

<h3>Sauswerk Bussum</h3><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-naarden/">Schilder Naarden</a> <br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-bussum/">Schilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-hilversum/">Schilder Hilversum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/schilder-huizen/">Schilder Huizen</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-naarden/">Binnenschilder Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-bussum/">Binnenschilder Bussum</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiderberg/">Binnenschilder Muiderberg</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/binnenschilder-muiden/">Binnenschilder Muiden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-naarden/">Sauswerk Naarden</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://nielsboeree.nl/sauswerk-bussum/">Sauswerk Bussum</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><small><strong>Sauswerk Bussum</strong> <em>Sauswerk Bussum</em> <u>Sauswerk Bussum</u></small><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Een afspraak maken? Vul het contact formulier hieronder in.

1 + 11 =